Bruggink heeft doel met FC Twente: "Plak ik geen termijn op"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Arnold Bruggink vindt het prachtig om te zien hoe erg FC Twente leeft in de regio. De 46-jarige oud-voetballer is net een jaar terug bij de club in de functie als technisch directeur.

Bruggink heeft voor zichzelf een doel in gedachten. "Dat ik de club beter wil achterlaten dan ik heb aangetroffen. Daar plak ik geen termijn op en ik kan ook niet precies aangeven tot hoe ver de polsstok zal reiken, maar ik ben ervan overtuigd dat er absoluut nog groei inzit", vertelt hij aan de Telegraaf. "Daarbij helpt het dat het voetbal hier enorm gepassioneerd wordt beleefd."

FC Twente leeft enorm in de regio, merkt Bruggink. "Ik woon in Enschede en toen ik deze baan ging doen, werd ik gewaarschuwd dat het in periodes dat het minder gaat wel heftig is als je hier ook woont. Maar waar zou ik dan moeten gaan wonen? FC Twente leeft in de hele regio en die enorme betrokkenheid maakt deze club juist ook zo mooi", vindt de technisch directeur. "Dat maakt ook dat ik het zo geweldig vind om voor deze club te werken.”

Lees meer:
0 reacties