Bruggink hoort Weghorst-geruchten: "Geen reactie van hem gehoord"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © BSR Agency

Arnold Bruggink beseft dat er de nodige obstakels zijn om Wout Weghorst naar FC Twente te halen. Daar kwam vrijdagmiddag eentje bij toen naar buiten kwam dat Ajax ook interesse zou hebben in de spits. 

Weghorst zou niet alleen in beeld zijn bij Ajax, maar ook de club uit Amsterdam verkiezen boven FC Twente. "Ik heb het allemaal meegekregen, maar een reactie van Wout zelf heb ik niet gehoord", vertelt Bruggink aan Voetbal International. "Wij zijn geïnteresseerd in Wout en over wat hij zelf wil, is hij eerder duidelijk geweest. Wij hebben niet gehoord dat daarin iets is veranderd."

De spits van Oranje zou minimaal vijf miljoen euro moeten kosten, al houdt Bruggink een slag om de arm. "Stel dat hij tijdens het toernooi (EK red.) vier keer scoort, dan ziet de situatie er misschien weer heel anders uit. En heeft Burnley ook een ander bedrag in gedachten dan nu", aldus de td van FC Twente, die niet verbaasd is door de interesse van Ajax. "We hebben het over een speler van het Nederlands elftal. We kennen zijn kwaliteiten."

"Voor ons blijft hij een superinteressante speler, maar het blijft afwachten of hij voor ons een haalbare kaart is. Natuurlijk zou het heel naïef zijn als wij nu al onze pijlen op Wout gaan richten. En andersom is dat precies zo", besluit Bruggink. 

Lees meer:
0 reacties