Bruggink krijgt transfertips van FC Twente-fans: "Danjuma halen"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Arnold Bruggink heeft in gesprek met Tubantia het een en ander verteld over de werkwijze van FC Twente. Bruggink laat hierbij weten dat ze vooral creatief moeten zijn.

Zo geeft Bruggink aan dat ze moeten roeien met de riemen die ze hebben. “Je moet niet vergeten dat we te maken hebben met budgetten. Wij kunnen gewoon niet zomaar willekeurig heel veel spelers vast gaan leggen. Ik word vaak genoeg aangesproken op straat door mensen die zeggen: je moet die en die halen. Ik kreeg afgelopen weekend de tip of we even Danjuma (aanvaller van Everton, red.) konden ophalen… Wij moeten proberen creatief te zijn en dingen anders te doen.”

Sem Steijn heeft bij FC Twente een goed seizoen gedraaid. Er is echter maar weinig duidelijk over een mogelijk langer verblijf in Enschede. Bruggink weet het ook niet, maar is wel voorbereid. “Ik heb vorig jaar gemerkt dat het in deze periode, vlak na de competities, nog rustig blijft. Er gaat nu niets gebeuren. Iedereen in de voetballerij is op vakantie. Wij hebben in elk geval onze lijstjes klaar”, besluit de technisch directeur.

Lees meer:
0 reacties