"Bruns kan zo, als Hilgers vertrekt, bij FC Twente in de basis"

Max Bruns maakt bij FC Twente een stormachtige ontwikkeling door. René Wagelaar is groot fan van de jonge verdediger die tegen Sparta Rotterdam zeker zijn mannetje stond.

"Ik heb Max Bruns gezien tegen Sparta en ik ken hem uit de jeugd. Drie jaar geleden, bij Jans hadden ze twee brancards, drie spelers en een paar spelers. En dus mocht Bruns aansluiten omdat ze amper spelers hadden", opent Wagelaar bij Voetbaltijd. "Maar hij heeft zich zo ontwikkeld en hij is zo stoïcijns doorgegaan. Hij kan nu zo, als Hilgers vertrekt, bij FC Twente in de basis in de Eredivisie als rechter centrale verdediger."

"Wat hij doet, het uitstellen van de pass, hij heeft een geweldige crosspass. Hij is niet bang in duels als je ziet hoe hij erin vliegt, hij kan geweldig koppen en hij heeft een aardige rechtspoot om in te spelen. Het is echt prima."

Bruns komt uit de eigen academie van FC Twente. "Het is weer een voorbeeld van eigen jeugd die zich ontwikkeld heeft. Hij is een vaste waarde voor FC Twente 1 als Hilgers vertrekt", besluit Wagelaar.

Lees meer:
0 reacties