Buijs teleurgesteld: "Dan meld ik me gewoon ziek voor vijf dagen"

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

FC Groningen zit in een negatieve spiraal. De komende tegenstander van FC Twente verloor de laatste vijf wedstrijden op het rij in de Eredivisie. Afgelopen weekend won Sparta Rotterdam met 1-2 in Groningen.

Trainer Danny Buijs stelde na afloop zijn positie ter discussie tegenover de spelersgroep. "Ik heb gezegd: als ik het probleem ben, moeten jullie het heel snel laten weten. Ik zei, ik ga echt nooit opstappen, dat ga ik niet doen", vertelt de oefenmeester in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

"Ik heb vier jaar alles gegeven voor deze club, zit hier bijna langer dan jullie allemaal bij elkaar met mijn tijd als speler er nog bij, maar dan is het heel simpel. Dan meld ik me gewoon ziek voor die laatste vijf dagen en loop ik zondag na Cambuur het veld op om iedereen te bedanken en gedag te zeggen", aldus Buijs, die wel achter zijn spelers blijft staan.

"Als we een paar klappen voor onze kanis verdienen, sta ik er als eerste om ze op te vangen. Natuurlijk begrijp ik de frustratie bij de supporters. Het brandt ook bij mij van binnen. Hoe gemakkelijk wij de laatste weken de goals weggeven en hoe moeizaam wij tot scoren komen. Dat vreet enorm aan me. Het gaan nog een paar lange dagen worden, maar we stropen de mouwen op en gaan er nog een keer tegenaan."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties