Casper Staring reageert: "De hele dag had ik een zeurende pijn"

Casper Staring
Casper Staring Foto: © Pro Shots

NAC Breda neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen FC Den Bosch, de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. Voormalig FC Twente-talent Casper Staring is blij dat hij eindelijk weer inzetbaar is nadat hij maanden geblesseerd moest toekijken vanwege een kneuzing in de linkerknie.

"Nee, ik ben niet geopereerd", blikt hij terug in gesprek met BN/De Stem. "Alle kneuzingen moeten er gewoon uit en dat duurt een tijdje. En helemaal met een knie. Met een elleboog kom je als voetballer nog weg, met een knie niet. Inmiddels voel ik mij nu twee maanden vrij in het hoofd", aldus Staring.

"Vooral mentaal moet je er doorheen als je af en toe iets voelt", vervolgt hij. "De knie kon ik niet strekken, de hele dag had ik een zeurende pijn. Blij dat ik daar vanaf ben. Waarschijnlijk is het iets kleins geweest en ben ik vervolgens door blijven gaan", constateert Staring, die vanavond in de basis begint.

Met Clint Leemans vormt hij een koppeltje bij de club uit Brabant. "Bij Twente (zijn vorige club) speelden we ook vaak met twee controleurs. Je moet alleen even de omslag maken dat je op sommige posities juist meer moet lopen en sommige weer niet", beseft hij. "Uiteindelijk moet het een dynamisch iets worden. Als het zo uitkomt in een wedstrijd, moet je kunnen switchen", besluit Staring, die met NAC Breda op een gedeelde achtste plek staat in de 'KKD'.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
5/05
AZ
16:45
FC Twente
zo
12/05
FC Twente
14:30
FC Volendam
zo
19/05
PEC Zwolle
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 31 28 63
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 31 7 49
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand