Casper Staring trots op NAC Breda: "Zo van: krijg maar de tering"

Omgba zet Staring in het zonnetje
Omgba zet Staring in het zonnetje Foto: © Pro Shots

NAC Breda verloor zondagavond met 4-1 op bezoek bij Excelsior, maar door de ruime overwinning in de heenwedstrijd (6-2) is de club uit Brabant toch gepromoveerd naar de Eredivisie. Voormalig FC Twente-talent Casper Staring had met zijn treffer in Rotterdam een belangrijk aandeel in het succes. 

Het was pas zijn eerste treffer bij NAC Breda. "Daar is het wel eens over gegaan: wanneer ga je scoren? Ik bewaar 'm nog even, zei ik dan", blikt hij terug op de website van BN/De Stem. "Ik heb gepiekt op het juiste moment wat dat betreft", lacht Staring, die met NAC Breda ook Roda JC en FC Emmen uitschakelde. 

"Het is zo wisselvallig geweest, maar ik denk dat de omstandigheden vóór de play-offs voor ons uitstekend waren", legt de middenvelder uit. "Eerst dat gezeik na TOP Oss, niemand had nog een sprankje hoop voor ons. Die eerste wedstrijd in de play-offs, met iedereen die achter de ploeg ging staan, heeft een bepaalde onverzettelijkheid gecreëerd. Zo van: krijg maar de tering, wij gaan het gewoon proberen met z'n allen. En dat is gelukt”, besluit Staring enthousiast. 

Lees meer:
0 reacties