Cerny begrijpt kritiek: "Dan ben ik het met de trainer eens"

Vaclav Cerny maakte afgelopen seizoen een zwaar seizoen mee. Hij moest eerst heel lang toekijken met een blessure. Na zijn terugkeer wist hij niet direct zijn vorm te vinden.

Afgelopen seizoen kreeg hij na het terugkeren van zijn blessure de nodige kritiek. "Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het ermee eens ben. Ik kwam heel gretig terug. Als je twee keer een jaar voetbal moet missen is het niet gek dat ik gretig ben en dat ik graag het team wil helpen", stelt hij in gesprek met 1Twente Enschede.

Toch stelt hij ook dat de kritiek van de trainer terecht was. "Achteraf ben ik het met de trainer eens. Ik heb zo vaak met Jans gesproken, eerlijk, en dat is het enige wat voor mij telt. Zo lang het maar eerlijk blijft en dan zit het goed. Uiteindelijk hebben we iets fantastisch behaalt. Wat moet ik zeggen als we fantastisch draaien? Dan moet je het accepteren. Je ziet dat als je ervoor gaat je bij de eerste elf hoort. Dat wil ik meenemen naar het nieuwe seizoen. dat is mijn doelstelling, klaar", besluit hij.

Toen hij terugkwam van zijn blessure stond er nog veel op het spel voor FC Twente. "Super, we hadden iets om voor te spelen, super belangrijke wedstrijden. Geduldig blijven heeft ook wat en dat moet ik soms nog leren. Daarna nog geweldige wedstrijden gehad met Tsjechië, een mooie afsluiting. Nu doorpakken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand