Cerny kijkt graag naar Real Madrid-speler: "Heb het gat gevonden"

Vaclav Cerny
Vaclav Cerny Foto: © NESimages

Vaclav Cerny kijkt ontzettend veel voetbal en voornamelijk de wedstrijden van Real Madrid. Zo ook in de spelersbus onderweg naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

In die wedstrijd zag Cerny Vinicius Junior het eerste doelpunt maken. De aanvaller van FC Twente opende zaterdagavond zelf de score tegen Fortuna en werd na afloop vergeleken met Vinicius. "Op een gegeven moment kwam ik erdoor en ik zag geen optie om de bal terug te leggen. Ik wachtte tot de centrale verdediger een stap maakte. Ik heb het gat gevonden", reageert Cerny bij ESPN.

De aanvaller spiegelt zich zeker aan de speler van Real Madrid. "Natuurlijk. Ik kijk heel veel voetbal. Hij is een van de buitenspelers naar wie ik kijk. Ik kijk altijd naar de buitenspelers bij de topploegen. Ik denk dat alle buitenspelers hier in Nederland dat doen. Ik heb in de bus gekeken naar Real Madrid en hij maakte ook een doelpunt door naar binnen te komen. Dat zijn de momenten waarvan ik leer."

FC Twente is na de mindere periode wat afgezakt op de ranglijst, maar Cerny wil nog wel stijgen van plek vijf naar plek vier. "Geloof moet er zijn. Dat we het uit handen hebben gegeven, is duidelijk. Maar we willen het heel graag en dat moet uitgesproken worden. Het doel is Europees voetbal. Dat kan via de vierde plek of via de play-offs."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand