Daan Rots genoot bij FC Twente: "Hele stadion ging helemaal los"

Daan Rots juicht
Daan Rots juicht Foto: © BSR Agency

FC Twente speelde afgelopen zondag de laatste thuiswedstrijd en na afloop was er tijd voor een klein feestje. De groepsfase van de Europa League is immers binnen en daarnaast werd FC Twente Vrouwen landskampioen. Daan Rots genoot met name van het optreden van Jannes.

"Dat was niet normaal", reageert Rots bij Voetbal International. "Het hele stadion ging helemaal los. Het is dan weer jammer dat dit niet de laatste wedstrijd van het seizoen was, maar het was wel een megafeest en mooi dat onze trainer dat heeft kunnen regelen voor het stadion. Ze zeggen wel dat Dortmund in Duitsland de 'Yellow Wall' heeft, maar wij hadden de 'Red Wall'. Het was ook niet normaal om daar tegenaan te kijken."

Trainer Joseph Oosting noemde het na afloop geen feestje bij FC Twente. "Als feest moet je het niet zien", reageert de oefenmeester en neef van Jannes. "Het is de afsluiting van een voetbalseizoen. Je hebt spelers die vertrekken, die gun je een woordje. Je wil ook het publiek bedanken en de dames zijn landskampioen geworden. In dit geval kwam Jannes daarbij en die song het 'clublied' Eleonora. Dat is wel mooi, zo heb ik het ervaren."

Oosting genoot ook muzikaal van Jannes. "Ik vind het een mooi nummer, ja. Het past bij ons en de regio. Ik kan daar wel van genieten", besluit de trainer van FC Twente.

Lees meer:
0 reacties