Daan Rots ziek na carnaval: "Krijg heel Groenlo over mij heen"

Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar
Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar Foto: © Orange Pictures

FC Twente verloor zondagmiddag in eigen huis met 0-1 van FC Utrecht en de inbreng van kilometervreter Daan Rots werd gemist. Verslaggeefster Fardau Wagenaar vond het jammer dat de behendige buitenspeler niet inzetbaar was.

"Die heeft carnaval gevierd, was ziek en ik denk toch dat daar een causaal verband is", vertelt ze in de nieuwste podcast op de website van Tubantia. "Ongeveer heel Groenlo heeft zich ziek gemeld na een paar dagen carnaval vieren. Ik weet het niet hoor: ik vind dat toch wel een beetje... dan krijg ik straks heel 'Grol' over mij heen, maar goed: jammer dan. Ik vind dat niet echt goed of zo, jij (collega Leon ten Voorde, red.) wel voorzitter?"

De clubwatcher van FC Twente haakt vervolgens in. "Jij doet hier verschrikkelijke aannames, dus ik ga hier verder niet op in", lacht hij. "Ik moet vandaag nog naar de 'Appie' in Groenlo. Ik snap best dat je carnaval gaat vieren, spelers bij Twente doen dat al eeuwenlang op maandag in Oldenzaal. Dat snap ik best wel, maar je moet ook wel beseffen dat je prof bent. En ik ben ook maar vier uurtjes geweest omdat ik met mijn vak bezig ben", vervolgt hij. "Maar je gaat kroeg in, kroeg uit, warm, koud... En ook al drink je de hele tijd cola zero of water, het is niet bevorderlijk", constateert Ten Voorde.

Fardau Wagenaar trekt vervolgens haar conclusies. "Rot op, man", reageert ze. "Jij gaat weer zwijgen en dat is al de derde keer dat ik jou daar op betrap, want jij hebt geen zin in commentaar. Ik ga voortaan ook gewoon een filmpje opnemen voordat we deze podcast op gaan nemen, zodat het ware verhaal boven tafel komt en jouw ware mening en niet jouw genuanceerde mening", besluit Wagenaar kritisch.

Lees meer:
0 reacties