'Danilo gaat voor pikante transfer: spits blijft in Eredivisie'

Danilo in het uitshirt van Ajax
Danilo in het uitshirt van Ajax Foto: © Pro Shots

Danilo maakte komende zomer waarschijnlijk de overstap naar Feyenoord. De aanvaller kan transfervrij vertrekken bij Ajax en gaat voor de pikante overstap.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt dinsdagochtend. Het medium zegt 'de eerste interne bevestiging' van dat nieuws te hebben gekregen. De Braziliaanse aanvaller was in de eerste seizoenshelft de stand-in voor Sébastien Haller, maar na de winterstop zakte hij in de hiërarchie door de komst van Brian Brobbey. Nu mag hij zich ergens anders laten zien.

Afgelopen seizoen was de aanvaller verhuurd aan FC Twente. Daar maakte de spits cijfermatig een uitstekende indruk met zeventien doelpunten in 33 wedstrijden. Dat zou Feyenoord overtuigd hebben om de gok te nemen. Of de komst van Danilo ook gevolgen heeft voor een mogelijke transfer van Cyriel Dessers, die dit seizoen gehuurd wordt, is niet duidelijk.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties