Danilo imponeert: "Hij is echt een goede vondst van Rangers"

Danilo was woensdag belangrijk voor Rangers. De oud-speler van FC Twente stond in de punt van de aanval in de uitwedstrijd tegen Dundee, die door Rangers met 0-5 werd gewonnen. Danilo was, net als de op tien spelende Sam Lammers en invaller Cyriel Dessers, trefzeker.

De Braziliaan was ook nog goed voor een assist. BBC-analist Neil McCann was erg enthousiast over het optreden van de voormalig spits van FC Twente, Feyenoord en Ajax.

"Hij is echt een goede vondst van Rangers", meent McCann. "Hij heeft laten zien dat hij beweeglijk is en snelheid heeft. En hij heeft oog voor waar hij moet lopen. Hij zou hier zeer succesvol kunnen zijn, maar moet nog wel werken aan zijn afronding. Hij had er ook vijf of zes kunnen maken vanavond."

De vraag is voor wie manager Philipp Clement de volgende keer kiest in de punt van de aanval, Danilo, Sam Lammers of Cyriel Dessers. Voormalig Celtic-verdediger Charlie Mulgrew weet wel wie hij zou opstellen. "Ik zou zelf het minst graag tegen Danilo willen spelen, zonder twijfel. Hij speelt graag in de rug van de tegenstander en maakt zichzelf daarmee ongrijpbaar. Bij Dessers lijkt alles een beetje omslachtig en traag. Alsof zijn balgevoel niet helemaal op orde is. Dus ik zou absoluut voor Danilo gaan."

Lees meer:
0 reacties