Danique Kerkdijk terug naar FC Twente: "Geen moeilijke keuze"

Danique Kerkdijk
Danique Kerkdijk Foto: © Pro Shots

Danique Kerkdijk keert terug bij FC Twente. De verdediger komt over van het Engelse Brighton & Hove Albion, waar ze sinds 2019 speelde.

Tussen 2013 en 2017 speelde Kerkdijk ook al voor de Enschedese club. Daar behaalde ze meerdere successen. Zelf is ze erg blij met haar terugkeer in Nederland bij de club waar ze goed op haar plek was. "Afgelopen vijf jaar heb ik mij als persoon en als voetbalster goed kunnen ontwikkelen in Engeland", reageert ze tegenover FlowSports.

"In die jaren heb ik ook veel dingen gemist, zoals tijd doorbrengen met familie en vrienden. Voetbal is hartstikke leuk, maar ik wil ook graag dicht bij hen zijn", vervolgt ze. "Dat is een van de belangrijkste reden om weer in Nederland te gaan spelen."

"Bij FC Twente heb ik het altijd naar mijn zin gehad en mooie successen mogen behalen. Het was daarom geen moeilijke keuze om weer voor deze club te gaan spelen. De competitie in Nederland ontwikkelt zich goed en wordt deze steeds leuker en groter. Ik kijk er naar uit om terug te keren en een belangrijke rol voor het team te gaan vervullen", aldus Kerkdijk.

Lees meer:
0 reacties