Danny Buijs wil 'alles of niets' tegen FC Twente: "Kop d'r veur"

FC Twente neemt het woensdagavond in de eigen Grolsch Veste op tegen FC Groningen. Trainer van de Groningers, Danny Buijs, gelooft dat zijn ploeg de negatieve reeks tegen de Tukkers kan verbreken.

"Wij hebben weliswaar de afgelopen wedstrijden verloren, maar het is echt niet zo dat we in die wedstrijden minder waren dan de tegenstander. Dat willen we de spelers laten inzien", zegt Buijs op de kanalen van FC Groningen. "We hebben helaas te veel persoonlijke fouten gemaakt, dat is jammer. De jongens die het hierdoor even wat moeilijker hebben, steunen we en geven we vertrouwen."

"De jongens die er wel lekker inzitten, proberen we opnieuw de juiste energie te geven en te zorgen dat ze weer optimaal zijn voorbereid op de volgende wedstrijd", vervolgt Buijs. "Wij helpen alle spelers. Alleen als team kunnen we het ombuigen. We moeten het samen doen."

"We verschijnen met elf topfitte spelers aan de aftrap, want het is twee keer alles of niets. Aan een puntje hebben we niet zo veel, dus we moeten er vol voor gaan. 'Kop d’r veur', zeggen ze hier dan geloof ik", aldus Buijs.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties