"Hij zei: FC Twente is heel goed in het uitpakken van cadeautjes"

FC Twente zegevierde zaterdagavond met 2-0 tegen SC Heerenveen. De Tukkers speelden niet sterk, maar boekten opnieuw een overwinning. Clubwatcher Leon ten Voorde ziet dat er nog veel te verbeteren is.

"Kees Kwakman vatte de kwaliteit van FC Twente heel goed samen. Hij zei: FC Twente is heel goed in het uitpakken van cadeautjes ", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand . "Als je de goals van dit seizoen terugkijkt, dan zie je dat FC Twente heel goed de fouten van de tegenstander afstraft. Ricky van Wolfswinkel zegt dat het een kwaliteit is en dat geloof ik ook echt." FC Twente staat door de zege stevig in de subtop. "Maar het is best wel bijzonder dat FC Twente met dit voetbal zo hoog staat, laten we het daar op houden", meent Ten Voorde, die de club wel verdedigt. "Maar het voetbal was overal verschrikkelijk in die lege stadions, het was niet om aan te zien. Die keepers dachten allemaal dat ze nog met oliebollen te maken hadden, behalve Unnerstall." Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans !

"Dat is in de contractbesprekingen wel een onderwerp van gesprek."

FC Twente trad aan met een ander middenveld door de afwezigheid van Ramiz Zerrouki, Michal Sadílek en Wout Brama. "FC Twente speelde ook heel erg slecht. Casper Staring heeft best wel goede dingen gedaan, maar uiteindelijk was het allemaal niet goed genoeg. Jesse Bosch deed het wel aardig, vond ik. Vlap stelde heel erg teleur", aldus Ten Voorde, die Brama nog niet snel terug verwacht. "Brama zal deze week denk ik nog niet gaan spelen, dus het wordt over een paar weken dat hij weer beschikbaar is. Dat denk ik", reageert Ten Voorde, die weet dat Brama dit seizoen al veel wedstrijden miste door blessureleed. "Dat is in de contractbesprekingen wel een onderwerp van gesprek, dat lijkt me duidelijk."

Lees meer: