"De echte glans is zo een beetje van FC Twente - Feyenoord af"

Gijs Smal baalt
Gijs Smal baalt Foto: © Pro Shots

Voor FC Twente wacht zondagmiddag de ontmoeting met koploper Feyenoord. De Tukkers kunnen het gaatje met de Rotterdammers een stuk verkleinen, maar het puntenverlies tegen Vitesse (2-2) heeft momenteel juist voor een groter gat van zes punten gezorgd.

"Virtueel stond FC Twente even tweede en nu staan ze vierde", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Het ligt heel dicht bij elkaar. Ik twijfel tussen een gelijkspel of een winst voor FC Twente, maar ik ga dan voor de winst voor FC Twente. Ik denk dat ze niet gaan verliezen. Sadilek is er weer bij."

"Maar zeker in opmaat naar de wedstrijd tegen Feyenoord was het zo lekker geweest als je van Vitesse gewonnen had", vult collega Nico Wantia aan. "Dan was het zondag echt een topaffiche geweest. Natuurlijk wordt het verschil ook weer kleiner als je nu wint, maar de echte glans is er een beetje af zo op deze manier."

Wantia weet niet wat hij zondag kan verwachten. "Het is lastig te voorspellen, zeg. FC Twente heeft natuurlijk wel weer een tikje gehad, maar ze spelen wel weer thuis. Feyenoord is ook heel goed. Ik ga voor een nederlaag van FC Twente", besluit hij.

Presentator Bert van Losser stipte in de tv-uitzending van De Oosttribune het belang van het duel aan. "FC Twente moet eigenlijk wel winnen, want anders wordt het gaatje met de koppositie wel heel erg groot. Dit is een makkelijkere wedstrijd voor FC Twente dan Vitesse-uit. Dat klinkt raar, maar zo'n gevoel heb ik gewoon."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand