De Grolsch Veste op de schop: "Kunnen helaas nog niet beginnen"

Het veld in De Grolsch Veste
Het veld in De Grolsch Veste Foto: © BSR Agency

FC Twente is achter de schermen druk bezig met allerlei werkzaamheden in en rondom De Grolsch Veste. Algemeen directeur Dominique Scholten heeft in zijn nieuwsbrief een update gegeven over de stand van zaken. 

"Vorige week zijn we begonnen met de diverse bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste", blikt hij terug. "Nadat de grasmat volledig was verwijderd, inclusief drainage en veldverwarming, is deze week begonnen met de werkzaamheden voor de nieuwe installaties onder de nieuwe grasmat. Ook is gestart met het plaatsen van de eerste barriers van de safestanding-tribune op Vak-P", aldus Scholten.

"De reclameboarding op de tweede ring wordt momenteel aangepast, binnenkort kan de nieuwe LED-boarding geplaatst worden", vervolgt hij. "Bij het uitvak zijn we begonnen met het plaatsen van de lexaanwand. Helaas kunnen we nog niet beginnen met de montage van een nieuwe geluidsinstallatie. Deze zal bij aanvang van het komende seizoen nog niet gereed zijn. We doen er alles aan om ook dit zo snel als kan doorgang te laten vinden", besluit Scholten. 

Lees meer:
0 reacties