"De komst van Boadu heeft Van Wolfswinkel alleen maar beter gemaakt"

FC Twente heeft door de 1-2 overwinning op PEC Zwolle afgelopen weekend de derde plaats en daarmee de voorronde voor de Champions League weten vast te stellen. In de Oosttribune bespreken Bert van Losser, Jan van Staa en Tijmen van Wissing dit succes. 

"Dit zijn natuurlijk wel erg moeilijke momenten, ook als je 35 of 38 bent", begint Van Staa over de benutte penalty van Ricky van Wolfswinkel. "Om er dan te staan. Ik zag ook het interview na de wedstrijd op het veld, dat heeft heel veel impact op zo'n jongen. Hij heeft een geweldig seizoen gedraaid."

"De komst van Boadu heeft hem alleen maat scherper gemaakt", stelt Van Losser. "Hij is nog beter geworden." "Hij had vorig jaar natuurlijk wat probleempjes, maar hij is dit seizoen volledig in zijn hum", haakt Van Wissing in. "Hij is ook in alles, samen met Pröpper, de leider van deze groep. Hij deed het ook zo goed door vorige week die penalty aan Steijn te gunnen en hem nu nog even de bal te geven, waardoor Schendelaar begon te twijfelen."

"En, dan valt die Ünnerstall ook nog weg", haakt Van Staa in. "Ja die sprak ik vorige week al even buiten de camera's", reageert Van Wissing. "Maar het was de kritieke tiende dag. Vrouwlief was ingeleid. Laten we hopen dat alles goed is gegaan, maar we misten hem wel hoor."

Lees meer:
0 reacties