"De supporters van FC Twente kennen de Vlap van zestien goals"

Michel Vlap hoopt zich in de tweede seizoenshelft meer te laten zien bij FC Twente. De middenvelder is inmiddels hersteld van lichte klachten, die hij aan het begin van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft had.

"Ik heb nog een beetje naweeën, maar ik voel me nu goed. Ik sta te popelen om morgen weer te voetballen", zegt Vlap, die niet weet hoe lang hij zaterdag kan spelen. "In de eerste seizoenshelft haalde de trainer me best wel vaak snel eraf, ook omdat ik zelf vaak op was. Maar ik vind wel dat ik daar nu stapjes in heb gemaakt. Ik moet ernaar toe om negentig minuten te voetballen."

Vlap had verwacht dat hij sneller fit zou zijn. "Maar ik heb een jaar lang geen wedstrijd gespeeld en dat merk je gewoon. Dat was voor mij ook raar, want normaal ben je diegene die in de tweede helft nog die laatste sprint kan maken om voor de goal te komen. Ik moet nu gewoon zorgen dat ik in de tweede seizoenshelft met goals en assists belangrijk ben voor FC Twente. Ik merk zeker dat ik stappen aan het zetten ben", meent de middenvelder.

"Ik heb het heel erg naar m'n zin."

De huurling van Anderlecht spreekt veel met trainer Ron Jans. "Hij zegt ook wel dat ik geduldig en rustig moet blijven en dat het wel komt. Hij ziet ook de momenten op de trainingen, waar ik mezelf vrijspeel en een mooi goal maak of een goede pass geef. Alleen wil je dat in de wedstrijden laten zien aan de fans van FC Twente, want die kennen de Vlap van zestien goals", aldus Vlap, die geniet in Enschede.

"Ik probeer altijd met enthousiasme en passie over te laten nemen op de tribune", geeft hij aan bij 1Twente Enschede. "Ik ben gewoon trots dat ik voor de deze club speel. Ik heb het heel erg naar m'n zin en we hebben een fantastisch team. Ik sta te popelen om weer te beginnen in de tweede seizoenshelft."

Weet FC Twente te winnen van SC Heerenveen en houdt Lars Unnerstall de nul? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.40x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 48 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 2 6 6
3 Excelsior 2 4 6
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
Bekijk de hele stand