De Visscher enthousiast: "Dat komt ten goede van de werkrelatie"

Jeffrey de Visscher is blij met de sfeer die er in het stafteam van FC Twente heerst. De assistent-trainer van de Tukkers ziet dat Joseph Oosting en zijn assistenten allemaal heel goed met elkaar op kunnen schieten.

"Ik heb met Joseph gevoetbald. Hij is mijn trainer geweest, hij was toen assistent-trainer", opent De Visscher bij een ESPN-special over de assistenten van FC Twente. "Met Sander Duits heb ik bij De Graafschap gevoetbald, maar Peter Uneken was een nieuw gezicht voor mij."

Dat de Visscher goed overweg kan met het grootste deel van zijn collega's is voor hem een prettig feit. "Persoonlijk vind ik dat als je goed met elkaar kan werken en de werkrelatie is goed, dan is dat ook prima. Maar iets extra's, zoals een echte band, dan helpt dat wel."

Binnen FC Twente wordt de staf steeds hechter. "Dat ontwikkelt zich wel bij ons en we kunnen goed met elkaar werken, ook buiten het voetbal om zijn we geïnteresseerd in elkaar. Dat komt ten goede van de werkrelatie en hoe je met elkaar werkt."

Lees meer:
0 reacties