Deze Eredivisie-spelers zijn komende zomer gratis op te halen

Dani de Wit
Dani de Wit Foto: © Pro Shots

Het is april en dat betekent dat de deadline van clubs voor contractopzegging is verstreken. Bij FC Twente beschikken Ricky van Wolfswinkel, Gijs Smal en Joshua Brenet, die sowieso niet meer in actie komt voor de Tukkers, over een aflopend contract.

Clubs in Nederland hebben tot 1 april om aflopende contracten formeel op te zeggen. Dat betekent niet dat de contracten die opgezegd zijn niet alsnog verlengd kunnen worden. Daarbij stelde ESPN een elftal op van de beste Eredivisiespelers die vooralsnog komende zomer gratis de deur uit lopen.

Naast onderstaand elftal zijn er ook nog een aantal andere interessante opties. Zo zijn verdedigers Shurandy Sambo (PSV), Mitchell Dijks (Fortuna Sittard), Nick Viergever (FC Utrecht) en Jetro Willems (Heracles Almelo) transfervrij.

Op het middenveld horen Oguzhan Özyakup (Fortuna Sittard), Deroy Duarte (Fortuna Sittard), Jonathan de Guzman (Sparta Rotterdam), Thom Haye (sc Heerenveen) en Marco van Ginkel (Vitesse) tot de bekendere spelers met een aflopend contract.

Voorin zijn onder anderen Othmane Boussaïd (FC Utrecht), Rajiv van la Parra (Almere City), Zakaria Bakkali (RKC Waalwijk) en Lazaros Lamprou (Excelsior Rotterdam) de komende transferperiode gratis op te halen.

ESPN Elftal: Barkas (FC Utrecht), Smal (FC Twente), Van der Hoorn (FC Utrecht), Ramalho (PSV), Vriends (Sparta Rotterdam), Toornstra (FC Utrecht), De Wit (AZ), Schöne (NEC), Seuntjens (RKC Waalwijk), Sow (NEC), Jahanbakhsh (Feyenoord).

Lees meer:
0 reacties