Dhont vertrekt bij FC Twente Vrouwen: "Tijd voor nieuw hoofdstuk"

Elena Dhont bij FC Twente
Elena Dhont bij FC Twente Foto: © BSR Agency

Elena Dhont vertrekt bij FC Twente Vrouwen. De 26-jarige Belgische vervolgt haar carrière Italiaanse US Sassuolo, zo is dinsdag bekend geworden.

Dhont speelde de afgelopen vier seizoenen bij FC Twente Vrouwen. De aanvalster won met de Tukkers driemaal de landstitel, twee keer de Eredivisie Cup, eenmaal de KNVB Beker en een keer de Super Cup. In Enschede kampte Dhont ook met blessures. Zo kampte ze het afgelopen jaar met een breuk in haar voet, waardoor ze dit seizoen slechts zes keer in actie kwam in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

"Na vier prachtige jaren neem ik afscheid van Twente. Deze periode heeft mij veel gebracht: groei, kansen en onvergetelijke momenten. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, de kansen en de enorme steun van spelers, staf en supporters. Jullie hebt mijn tijd hier speciaal gemaakt", neemt Dhont afscheid via Instagram.

"Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik kijk uit naar de uitdagingen en avonturen die mij te wachten staan, maar zal altijd met warmte terugdenken aan mijn tijd bij Twente", sluit de Belgische international af.

Lees meer:
0 reacties