Dick Advocaat looft FC Twente-speler: "Hij kan hogerop, denk ik"

Dick Advocaat staat ESPN te woord
Dick Advocaat staat ESPN te woord Foto: © Pro Shots

Wim Kieft zag bij de wedstrijd tussen FC Twente en FC Volendam een bijzondere supporter op de tribune zitten. Ruud van Nistelrooij was samen met Maurice Steijn aanwezig in De Grolsch Veste en zij zagen Sem Steijn een hattrick maken.

"Ik vond het eigenlijk vooral heel leuk dat hij... Nee, ik zat na te denken over wat voor goede spits die Van Nistelrooij eigenlijk was", vertelt Kieft in Veronica Offside. "Die is gewoon topscorer in Nederland, Engeland en Spanje geweest. Dat is echt wel een grootheid. Hij was in Madrid en ik denk dat hij daar meer geëerd wordt dan hier in Nederland. Hij wordt gewoon ontvangen door Butragueño."

"Ik vind het voor die Steijn wel geweldig", reageert Dick Advocaat. "Dat is zó'n fanatieke jongen. Die ging van ADO naar FC Twente en iedereen had grote twijfels. Maar ook bij FC Twente scoort hij aan de lopende band. Of hij hogerop kan? Dat denk ik wel. Als je goals kan maken, dan kan je overal terecht. Ik vind het een uitstekende tweede spits. En hij kan aardig voetballen ook. Een complete speler", aldus Advocaat.

Lees meer:
0 reacties