Dieperink onder vuur bij FC Twente - Sparta: "Loopt in de weg"

Rob Dieperink hoeft van Jan van Staa niet vaak te fluiten bij wedstrijd van FC Twente. De scheidsrechter liep bij de 2-1 van Pelle Clement van Sparta ongelooflijk in de weg waardoor Younes Taha niet kon verdedigen.

"Ik zit naar dat doelpunt van Sparta te kijken en die Dieperink loopt gewoon weer in de weg. Hij staat daar een speler te blokkeren. Hij was de hele wedstrijd al niks. Ik dacht: loop die scheidsrechter gewoon ondersteboven. Die Dieperink was zaterdag in de min", zegt Van Staa bij De Oosttribune.

Ondanks de scheidsrechter was het een prima pot. "Sparta begon heel brutaal, maar daarna vond ik FC Twente echt heel goed." Van Staa: "Het was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. In het begin tastte FC Twente af en keken ze hoe de organisatie stond. Aan het begin had Sparta heel veel balbezit, zonder dat ze heel veel kansen kregen."

Ook was er nog een minuut stilte vanwege het overlijden van Kees Rijvers. "Ik vond dat ze die minuut stilte heel plechtig deden, fantastisch. Bij FC Twente was het heel goed geregeld. Terecht ook. Want Kees Rijvers heeft heel veel voor de club betekend", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties