Dijkstra moest huilen bij afscheid Brama: "Het was fantastisch"

Erik Dijkstra en Wout Brama
Erik Dijkstra en Wout Brama Foto: © Pro Shots

Erik Dijkstra heeft genoten van het afscheid van Wout Brama. Volgens de journalist was het een ongekende en onvergetelijke avond in de Grolsch Veste.

"Het afscheid van Wout Brama was van Zuid-Amerikaanse proporties", begint hij in de Bureau Sport Podcast. "Ik krijg er nu weer kippenvel van. Ik was gevraagd om het in het stadion aan elkaar te praten. Brama was niet de allergrootste voetballer aller tijden, maar het was één warm bad van liefde voor die man."

Frank Evenblij vindt dat zijn collega doorslaat. "Er zaten 30.000 mensen op de tribune!", pareert Dijkstra. "Dat is een heel seizoen Willem II. Ze gingen helemaal door het lint. Wout Brama is de enige voetballer in Nederland die alle prijzen heeft gewonnen (met dezelfde club red.). Niet Johan Cruijff, niet Van Hanegem, niet Marco van Basten, maar Wout Brama."

De lofzang van Dijkstra houdt niet op. "Het was echt fantastisch. Ik dacht dat ik in La Bombonera in Buenos Aires was", vervolgt hij. "Het was een epische avond. Ik moest gewoon huilen, ik meen het. Wout Brama, bedankt voor alles!"

Lees meer:
0 reacties