Dominique Scholten: "Bepalend voor de toekomst van FC Twente"

Dominique Scholten en Paul van der Kraan
Dominique Scholten en Paul van der Kraan Foto: © NESimages

FC Twente staat zaterdagavond stil bij het overlijden van oud-trainer en voormalig technisch directeur Kees Rijvers. Algemeen directeur Dominique Scholten van FC Twente weet wat Rijvers heeft betekend voor de club uit Enschede.

"Rijvers was tussen 1966 en 1972 hoofdtrainer van FC Twente en werd in die periode de sportieve grondlegger van de club", zegt Scholten op de officiële website van FC Twente. "De seizoenen onder zijn leiding zijn bepalend geweest voor de toekomst van FC Twente. Hij legde de basis voor de succesvolle jaren zeventig en aan de hand van Rijvers bloeide in Twente een schitterende generatie voetballers op. Hij heeft altijd een warme band gehouden met de spelers uit zijn tijd bij FC Twente."

"In 2000 werd Rijvers door de supporters van FC Twente gekozen tot trainer van de eeuw en in 2019 werd hij benoemd tot erelid", vervolgt Scholten. "Kees Rijvers heeft ook als bondscoach veel betekend voor het voetbal in ons land en daarom herdenkt het hele betaald voetbal dit weekend de oud-trainer."

Lees meer:
0 reacties