Dominique Scholten geniet van FC Twente: "1,3 miljoen kijkers"

Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente
Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente ging afgelopen zondag nipt onderuit tegen PSV. In Eindhoven eindigde een fantastisch duel in 0-1, door een late goal van Ricardo Pepi. Ondanks de nederlaag is Dominique Scholten zeer te spreken over het spel van FC Twente.

"Zondagavond was reclame voor het voetbal", is het oordeel van de algemeen directeur in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubwebsite. "Aanstaand kampioen PSV en FC Twente trakteerden de supporters in het stadion en de maar liefst 1.3 miljoen tv-kijkers op een heerlijke wedstrijd. Met name in de tweede helft zat je op het puntje van je stoel."

Scholten gaat verder: "Iedereen was het er over eens dat PSV uiteindelijk gelukkig aan het langste eind trok. Als de ploeg van Joseph Oosting de laatste acht wedstrijden in deze vorm en met deze instelling de komende tegenstanders tegemoet treedt, wordt het een mooi eind van de competitie", voorspelt de directeur van FC Twente. Dit weekend is er geen competitievoetbal vanwege de interlandperiode. De eerstvolgende wedstrijd van FC Twente staat op 31 maart op het programma. Heracles Almelo is dan de tegenstander.

Lees meer:
0 reacties