Driessen: "Ik zou dat een goede trainer voor FC Twente vinden"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Pro Shots

FC Twente moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe directie, maar de Tukkers hebben ook een nieuwe hoofdtrainer nodig. Trainer Ron Jans kondigde zondagavond namelijk zijn afscheid aan bij de club uit Enschede.

Ibrahim Afellay
Afellay tipt FC Twente: "De eerste naam die me te binnen schiet" Lees ook

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, ziet wel een geschikte kandidaat voor FC Twente. "Ik zou Maurice Steijn wel een goede trainer vinden", zegt Driessen bij Vandaag Inside. "Hebben ze Pierre van Hooijdonk ook gevraagd?", reageert Johan Derksen.

De analist doelt daarmee op de woorden van Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal. Hij vroeg zich af of Steijn wel een goede trainer was, maar de twee hebben een verleden bij NAC Breda. "Van Hooijdonk was bij Feyenoord al de grootste intrigant die er was", meent Driessen. "Hij kan het gewoon niet verkroppen dat hij ooit zijn zoon (Sydney, red.) ernaast heeft gezet."

René van der Gijp is onder de indruk van de prestaties van Steijn bij Sparta Rotterdam. "Die man doet het daar geweldig. Hij heeft ze erin gehouden…", doelt Van der Gijp op vorig seizoen. "Hij haalde op een gegeven moment volgens mij zelfs bij wijze van veertien van de zestien punten, want die anderen gingen ook allemaal winnen. Dat was niet normaal."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand