Driessen over 'laag' FC Twente: "Die winnen gelukkig niks meer"

FC Twente staat na 32 competitiewedstrijden op een vierde plek in de Eredivisie, maar Valentijn Driessen had de knappe prestaties van de Tukkers voor dit seizoen niet zien aankomen. Hij had de ploeg van trainer Ron Jans in het rechterrijtje verwacht.

"Dat FC Twente heb ik laag, maar die winnen nu gelukkig niks meer. En de clubs die gepromoveerd zijn zet ik altijd standaard 16, 17 en 18. Maar dat is ook iets anders gelopen", lacht hij voor de camera van Vandaag Inside. NEC, SC Cambuur en Go Ahead Eagles maken namelijk nog kans op de achtste plek.

"Ajax had ik wel goed, ja", vervolgt hij over de koploper van Nederland. "Maar we hebben nu natuurlijk wel een enorm grote mond, ik ook... Maar stel je voor dat ze verliezen van Heerenveen en gelijk spelen tegen Vitesse. Want Heerenveen speelt natuurlijk ook nog ergens voor, maar Vitesse lijkt helemaal nergens op."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties