Driessen over Ramiz Zerrouki-deal: "Dat belooft niet veel goeds"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen heeft in zijn column in De Telegraaf een lans gebroken voor Feyenoord-trainer Arne Slot. De journalist denkt dat de oefenmeester in de steek wordt gelaten door de technische bestuurders van de Rotterdammers.

"Arne Slot wilde het puntverlies van koploper Feyenoord niet ophangen aan de afwezigheid van Trauner en Timber of het uitblijven van versterkingen", zo schrijft Driessen in De Telegraaf. "Toch blinkt algemeen directeur Dennis te Kloese niet uit in slagvaardigheid op de transfermarkt. Vanwege het halen van een vooraf afgesproken positief transfersaldo deze zomer kreeg Arnesen trouwens een flinke bonus mee bij zijn bijna gedwongen voortijdige vertrek bij Feyenoord. Vooralsnog laten Te Kloese en de RvC trainer Slot, die Feyenoord heeft gereanimeerd, lelijk in de steek bij het op peil houden van de selectie."

"Op donderdag 22 december raakte Trauner geblesseerd en zes dagen later Timber", gaat Driessen verder. "Met de wetenschap dat koploper Feyenoord op weg is naar de lucratieve Champions League en een helse maand wacht met acht loodzware confrontaties in 28 dagen (o.a. tegen Ajax, PSV, FC Twente en FC Utrecht) had er allang op de transfermarkt geacteerd moeten zijn. Dan kan Te Kloese niet even tussendoor zo’n drie weken op vakantie gaan of blijven."

"Het moet alle hens aan dek zijn om snel één of twee spelers te halen en daarvoor op één of andere manier geld vrij te maken", vervolgt Driessen. "In januari kan Feyenoords prachtige uitgangspositie in de Eredivisie zomaar vergooid worden. Soms gaan de kosten voor de baat. Slot heeft inmiddels een dusdanig trackrecord opgebouwd dat hij verdient dat Te Kloese snel met iets komt. Zoals Te Kloese nu opereert om tot een deal te komen met FC Twente voor Ramiz Zerrouki belooft niet veel goeds en dan gaat in Portugal nog het verhaal dat Orkun Kökcü op de radar staat bij Benfica. Als de Argentijn Enzo Fernandez wordt verkocht in januari."

"Roger Schmidt, voormalig PSV-trainer, zou dan het Feyenoord-koppel Kökcü-Fredrik Aursnes in ere willen herstellen in Lissabon. Dat zou voor Feyenoord een enorme aderlating zijn, mits het zoveel geld oplevert dat Slots wensen vervuld kunnen worden. Hopelijk voor Feyenoord sorteert Te Kloese er alvast op voor. Het zou zijn vermoeden in december dat Feyenoord een rustige transfermaand tegemoet zou gaan, helemaal de grond inboren", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand