Driessen tipt FC Twente: "Acht of negen miljoen voor Zerrouki"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Feyenoord is nadrukkelijk in de markt voor Ramiz Zerrouki. FC Twente wil de middenvelder echter niet laten gaan. Valentijn Driessen laat zijn licht schijnen over de mogelijke transfer.

"Hij zou sowieso naar Feyenoord moeten en ik denk dat hij daar heel goed zou passen", zegt Driessen voor de camera van De Telegraaf. "Het is wel iemand die de kwaliteiten heeft om Feyenoord sterker te maken. Ik denk dat hij bij Feyenoord zeker een meerwaarde kan vertegenwoordigen en dat geeft Slot meer handvatten om wedstrijden zoals tegen FC Utrecht te winnen."

De vraag is alleen welk bedrag Feyenoord op tafel moet leggen. "In de zomer was het acht miljoen en een doorverkooppercentage. Nu zou dat van tafel zijn en zeggen ze bij FC Twente, maar als FC Twente acht of negen miljoen voor Zerrouki krijgt, dan denk ik dat ze hem echt wel laten gaan", voorspelt Driessen.

De chef voetbal van De Telegraaf tipt FC Twente nog wel om de transfer te rekken. "Alleen moeten ze dat dan wel doen na komende zaterdag, want dan moeten ze zelf nog even tegen Ajax spelen. Uiteindelijk is het bedrijfsmatig misschien toch beter om hem te laten gaan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand