Driessen ziet Weghorst bij Ajax spelen: "Zou geweldig zijn"

Valentijn Driessen ziet het wel zitten in Wout Weghorst. Zijn eventuele komst bij Ajax zal in ieder geval voor een hoop rumoer gaan zorgen. FC Twente lijkt hierdoor een pas op de plaats te moeten gaan maken.

"Het zou natuurlijk geweldig zijn. Circus Weghorst in AMsterdam. Want dat wordt natuurlijk een circus. Die gaat geen genoegen nemen met een tweede plek achter Brobbey. Dus dan moeten ze samen spelen, maar dat gaat waarschijnlijk niet passen en Wout die kan daar niet tegen dus die gaat een oorlog starten", weet Driessen bij Vandaag Inside.

Driessen vervolgt: "Ik heb hem gisteren gezien, toen zei ik dat hij een oorworm was. Ook bij Oranje zei hij: 'Ik sta niet in de basis'. De hele wereld wist dat hij niet in de basis zou staan, behalve Wout Weghorst zelf. Als dat bij Ajax iedere week gaat gebeuren, dat wordt een pandemonium van de bovenste plank."

Jack van Gelder is groot fan van het idee. "Toen Klaas-Jan Huntelaar naar Ajax kwam zei iedereen: Huntelaar bij Ajax? Maar die heeft het fantastisch gedaan. En dat is een vergelijkbare spits, ook qua inzet en mentaliteit", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties