Driouech niet naar FC Twente: "Onbetaalbaar en dus onhaalbaar"

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © Pro Shots

FC Twente gaat zaterdag op bezoek bij Excelsior, de nummer veertien van de Eredivisie. Clubwatcher Leon ten Voorde waakt echter voor onderschatting en is benieuwd met welke opstelling de Tukkers gaan spelen.

"Er zijn drie posities waarvan je kan zeggen: die staan nog niet vast", legt hij uit in De Warming-up. "Op de rechtsbackpositie speelt Brenet de laatste tijd bijna altijd wel, al speelde hij in de Kuip op een andere plek. Maar je hebt morgenavond een linkerspits tegenover je, dan worden er wel wat verdedigende kwaliteiten gevraagd met Driouech", waarschuwt Ten Voorde op de website van Tubantia.

"Die stond aan het begin van het seizoen ook bij FC Twente op de lijst, maar die is inmiddels onbetaalbaar en dus onhaalbaar geworden", verklapt hij. "Brenet is ook wel snel, maar Sampsted is verdedigend stabieler... En wat doen we op het middenveld: zetten we daar Kjølø of Eiting? Ik denk dat Regeer nog iets er achter zit, want hij is nog even aan het kwakkelen geweest. En dan heb je nog de linkerspits-positie: Vlap of Ünüvar?"

Overigens is de uitspraak van Ten Voorde over Driouech opvallend, aangezien FC Twente met Manfred Ugalde een recordtransfer heeft gedaan in januari. De centrumspits werd voor liefst 15 miljoen euro (!) verkocht aan Spartak Moskou. Driouech stond in januari in de belangstelling van PSV en Feyenoord, maar Excelsior vroeg de hoofdprijs (circa 4 miljoen euro) en kon uiteindelijk geen vervanger vinden voor het verstrijken van de deadline.

Lees meer:
0 reacties