"Drommel is een grote aankoop, we schrijven hem absoluut niet af"

Joël Drommel
Joël Drommel Foto: © Pro Shots

Walter Benítez wordt de nieuwe doelman van PSV. Trainer Ruud van Nistelrooy weet dat de doelman gaat tekenen. Dat is slechts nieuws voor voormalig Twente-goalie Joël Drommel.

"Walter Benítez is hier, die wordt gekeurd. Hopelijk kunnen we snel groen licht krijgen", laat Van Nistelrooy weten na zijn eerste training als hoofdcoach van PSV. De trainer is blij. "Het is fantastisch voor ons. Het is een echte prof, een winnaar. Daarnaast heeft hij voetbalkwaliteiten, naast zijn keeperskwaliteiten. Het is een allround-keeper op een heel hoog niveau."

Boy Waterman trainde ook al mee met de club. "Hij komt op plek drie. Daar wil ik graag iemand met heel veel ervaring, die nog steeds superfit is en een prof is. Hij kan ook de andere keepers ondersteunen, onder meer in de kleedkamer."

Joël Drommel is al op de hoogte bedracht. "Ik heb ook met Joël gesproken. Ik heb aangegeven dat hij een grote aankoop is en dat we hem absoluut niet afschrijven. Het is nu nog niet daar waar we het graag zien als absolute nummer één, dat snapt hij zelf ook. Maar met zijn leeftijd is er nog veel uit te halen, daar gaan we zeker mee aan de slag."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
NEC -
-
FC Twente -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
Bekijk de hele stand