Drommel: "Kan spoken in De Grolsch Veste, met die fanatieke fans"

Joël Drommel
Joël Drommel Foto: © Pro Shots

Muziek speelt een grote rol bij meerdere voetballers. Oud-FC Twente-doelman Joël Drommel vertelt welke nummers hem opzwepen en bij welke nummers hij de volledige focus weet te pakken.

"De goaltune bij Twente. Heerlijk nummertje, roept goede herinneringen op", zegt Drommel in De Gooi- en Eemlander over Moving Train van Nunca. "Ik heb zeven fantastische jaren in Enschede gehad en kijk ernaar uit terug te keren in de 'oude tempel'. Het kan spoken in een volle Grolsch Veste, met die fanatieke fans. Waanzinnig knap hoe Twente presteert en ik gun ze alles, op twee keer per seizoen na."

Het opkomstnummer bij PSV (Two Steps From Hell van Heart of Courage) heeft ook een positieve impact op de doelman. "Als je in de catacomben staat en je hoort deze ingestart worden, krijg je wel even kippenvel en giert de adrenaline door je lijf, zeker bij belangrijke wedstrijden. En daarna maakt die plaats voor volledige focus."

Ook het nummer wat wordt afgespeeld bij een doelpunt van de Eindhovenaren (Zombie Nation - Kernkraft 400) kan Drommel bekoren. "Geen beter geluid dan dat, een heerlijk gevoel. Het nummer is heel energiek, al zou ik het niet in de auto luisteren. Ik ben zelf meer van de hiphop en R&B. Mijn teamgenoten vieren een goal met elkaar, ik meestal met de fans. Ik ga niet dat hele veld over rennen hè, haha", besluit de doelman.

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand