Eerlijkheid in Amsterdam: "FC Twente is gewoon van een beter niveau"

Ajax en FC Twente ontmoeten elkaar deze week in de Johan Cruijff ArenA. Kale en Kokkie hebben niet bijzonder veel vertrouwen in het treffen in Amsterdam en willen dan ook geen uitspraken doen over een mogelijke uitslag.

"Ik ben heel benieuwd wat er de komende week gaat gebeuren, laat eerst die week maar eens heel langzaam voorbij schrijden. In mijn optiek is het verhaal dat boven in de burelen speelt zijn weerslag heeft op het veld", opent Kale bij Kale & Kokkie van AT5.

Kale denkt dat er na de herstructurering weer het een en ander mogelijk is. "Op het moment dat we boven de boel repareren, dan heeft dat ook een positief effect op het veld. Daarmee zeg ik niet dat we die wedstrijd gaan winnen. FC Twente is gewoon van een beter niveau dan Ajax nu, zo simpel is het gewoon."

"FC Twente is een ploeg die draait. Ze weten daar wat ze moeten doen. En ze weten ook dat als ze in de ArenA willen winnen van Ajax, dit het moment is. FC Twente heeft de wedstrijd tegen Feyenoord ook gezien, die zijn niet gek", zegt Kokkie. Hij is dan ook cynisch over het treffen met FC Twente. "Aanstaande zondag wacht FC Twente. Nou, jongens, veel plezier. Ik heb er zin in."

Lees meer:
0 reacties