Eiting over basis: "Dat is waar je het voor doet, heerlijk gevoel"

Carel Eiting wist als basisklant bij FC Twente met speels gemakkelijk zich met zijn team langs Excelsior te spelen. Nog voor het kwartier voorbij was stond zijn ploeg met 0-3 voor.

"Het kan tot de laatste seconde spannend zijn, maar dit kon ook gebeuren. Dat is heel lekker voetballen. Maar je moet je ding blijven doen, want het is niet zomaar gespeeld. Je moet een resultaat neerzetten, daarna nog", zegt Eiting bij FC Twente.

Hij blijft scherp. "Als je wat wil bereiken moet je genieten van de winst, maar er is genoeg waar we aan willen werken en er is genoeg dat we nog beter willen doen. We kenden een goed en heel dynamisch begin. We moeten ook nog de kansen af gaan maken. We hadden dingen beter uit kunnen spelen, maar al met al is het goed."

De basis blijft lonken voor Eiting. "Dat is waar je het voor doet en een heerlijk gevoel. Ik weet wat ik kan en dat wil ik zo goed mogelijk gebruiken om het team te helpen." En nu carnaval vieren? "Niet echt mijn ding, maar ik ben blij voor iedereen die het heel leuk vindt. "

Lees meer:
0 reacties