El Maach geniet bij FC Twente: "Dat moet wel een keer gebeuren"

Issam El Maach
Issam El Maach Foto: © NESimages

Issam El Maach maakte in officiële wedstrijden nog geen minuten voor FC Twente. Toch is de derde doelman van de Enschedese club heel duidelijk in wat hij wil bereiken. De 24-jarige sluitpost wil het schoppen tot eerste doelman bij FC Twente, dat laat hij weten in een interview met De Twaalfde Man.

Vooralsnog moet El Maach het doen met het warm houden van de reservebank, maar ambitieus is hij wel. El Maach laat weten: "FC Twente is een fantastische club. Hier zit er groei in voor mij. Ik denk dat ik met mijn leeftijd en potentie nog leuke stappen kan zetten bij FC Twente in een andere rol waarin ik nu zit. Ik zit hier lekker op mijn plek en voel me geweldig. Natuurlijk wil je het liefst spelen, maar ik blijf me ontwikkelen en wordt steeds beter."

Ook ziet El Maach in dat de club nog stappen kan zetten. "Er zit veel potentie in deze club. We hebben een fijn team met leuke mensen, sportief gaat het prima en er zit nog heel veel rek in. Ik wil hier eerste keeper worden. Dat heb ik nog niet kunnen laten zien in officiële wedstrijden, maar dat moet wel een keer gebeuren. Alles komt met de tijd, wanneer het in de sterren geschreven staat. Als het moment daar is, moet ik zorgen dat ik ready ben", besluit de goalie.

Lees meer:
0 reacties