"Elektramat is er niet blij mee, FC Twente is er niet blij mee"

FC Twente speelde afgelopen weekend voor het eerst in het nieuwe shirt voor komend seizoen. Wat opvalt, is dat sponsor Elektramat ook boven het logo goed zichtbaar is. Daar is niet iedereen enthousiast over.

"Het staat er wel groot op, hé...", zegt Tijmen van Wissing in De Oosttribune na het terugkijken van wat beelden, waarop het logo van Elektramat goed te zien is. "Dat is een fout geweest. Er is niet goed over nagedacht. Elektramat is er niet blij mee, Twente is er niet blij mee", onthult de clubwatcher.

De journalist gaat verder: "Of de commerciële afdeling van Elektramat er blij mee is? Van hen had het niet gehoeven. Het zijn leuke gasten, maar van hen had het niet gehoeven. Er is gewoon een fout gemaakt. Ze gaan dat niet meer herstellen, want alle shirts zijn gedrukt. Dus dat is wel een pijnlijke fout."

"Ze komen wel in beeld", lacht Jan van Staa. Van Wissing gaat vervolgens nog verder over Joshua Brenet, aangezien ze 'toch een beetje in de zuurheid zitten'. "Ik begreep het gedweep na afloop met Brenet dan niet. Dan wordt 'ie weer op het veld gehaald. Je moet ook niet doen alsof het een crimineel is. We hebben het een paar keer behandeld. Maar Brenet stond ook weer bij dat uitvak. Ook heel bewust in dat filmpje bij Ricky."

"En ik snap wel dat die jongen een belangrijke stempel heeft gedrukt op dat groepsproces. Het is ook heel lastig om als trainer of 'TD' daar iets van te vinden. Maar ze worstelden er toch wel een beetje mee na afloop. Een smetje is overdreven, maar je moet niet doen alsof het hem overkomen is. Ik vind dat je daar wat slimmer mee om moet gaan", is het oordeel van Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties