"Er was een incident waarbij Jody mogelijk betrokken zou zijn"

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © Orange Pictures

De politie Midden-Nederland stelt een onderzoek in naar een geweldsincident waarbij voormalig FC Twente-aanvaller Jody Lukoki mogelijk betrokken was. Thomas Sijtsma weet op de website van Het Parool te melden dat er aangifte is gedaan in deze zaak.

Ook NU.nl bracht maandagavond een update naar buiten. "Er is inderdaad een incident geweest waarbij hij mogelijk betrokken zou zijn", liet een woordvoerder van de politie Midden-Nederland weten. "Daar wordt nu een verkennend onderzoek naar gestart. Het onderzoek zit nog helemaal in de beginfase, dus verder kunnen we er niks over zeggen."

Volgens Het Parool raakte Lukoki tijdens een feest in Almere slaags met twee neven en een vriend. "Eenmaal thuis besloot Lukoki vanwege extreme hoofd- en kniepijn naar het ziekenhuis te gaan", blikt Sijtsma terug. "Daar ging het vervolgens snel bergafwaarts met zijn gezondheid, toen dokters constateerden dat zijn been als gevolg van een hardnekkige infectie en zuurstoftekort geamputeerd moest worden", legt hij uit.

"Volgens een bron werd dat mogelijk veroorzaakt door een verslaving aan lachgasballonnen. Zijn zaakwaarnemer was niet op de hoogte van deze verslaving", vervolgt Sijtsma. "Lukoki werd na de zware ingreep in het weekend tijdelijk in coma gehouden en bezweek, maandag rond zes uur in de morgen, aan een hartstilstand. Hij was net op weg naar een armamputatie, verzekeren bronnen rondom Lukoki", besluit de verslaggever.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties