'Er was weinig tijd om ons voor te bereiden op deze wedstrijd''

Er vielen zondagmiddag geen doelpunten bij het duel tussen FC Twente en VVV Venlo. Marino Pusic is tevreden over de manier waarop zijn ploeg speelde, maar baalt van het resultaat.

“Zoals iedereen weet hebben wij een bijzonder hectische week achter de rug, waarin er weinig tijd was om ons voor te bereiden op deze wedstrijd”, aldus Pusic op het digitale thuis van de Tukkers. “Wanneer je hier naartoe gaat weet je dat het een pittige uitwedstrijd is, zeker onder deze omstandigheden. Desalniettemin heb ik een FC Twente gezien dat goed en gedisciplineerd heeft gespeeld”, vervolgt hij.

De Tukkers kwamen een aantal keer voor het doel van VVV, maar doelman Lars Unnerstall wist alle inzetten te keren. “Er staat bij VVV een goede keeper op doel. Het was dus niet zo makkelijk om er doorheen te komen”, aldus Pusic, die vooral de positieve punten wil belichten. “Ondanks alles ben ik tevreden over het onder deze omstandigheden vertoonde spel en het feit dat we de nul vast hebben weten te houden”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties