Erik Dijkstra kritisch: "Bij FC Twente gaat het heel slecht"

Erik Dijkstra
Erik Dijkstra Foto: © Orange Pictures

Erik Dijkstra is erg kritisch over de gang van zaken bij zijn geliefde FC Twente. In de podcast Bureau Sport geeft de presentator en journalist een kijkje achter de schermen van de club uit Enschede.

"Bij Twente gaat het heel slecht", weet Erik Dijkstra. "Voor de buitenwacht denk je, prima seizoen. Maar de aankondiging dat Ron Jans en Jan Streuer vertrekken kwam echt als een totale verrassing. De spelers waren echt stomverbaasd. De verwachting was echt dat ze nog een jaar zouden blijven. Wat daar gebeurd is, is dat de Raad van Commissarissen heeft willen laten zien dat zij de baas zijn bij die club. Die hebben Jan Streuer een beetje laten bungelen. Toen heeft Jans intern aangegeven dat hij er klaar mee was en dat hij ging stoppen. En toen zei, tot verbazing van iedereen, Jan Streuer: Dan stop ik ook.

"Het is nu eind februari en het is nog niet bekend wie er trainer wordt bij FC Twente. Er komt een nieuwe directeur, die is nog niet bekend. Arnold Bruggink die kreeg ineens te horen dat hij volgend jaar al moet beginnen. Het is gewoon een puinhoop daar achter de schermen. Als je er een paar verliest, dan kan het een raar slot worden. Je hebt gezien wat er met Ajax is gebeurd, toen Overmars wegging. Die Streuer heeft met Jans de hele club weer op poten gezet. Die gasten hadden ze moeten koesteren", besluit Dijkstra.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand