Erik Dijkstra verbaasd: "Brenet is gewoon een heel rare gozer"

Erik Dijkstra
Erik Dijkstra Foto: © Pro Shots

Erik Dijkstra snapt niks van de steunbetuigingen van FC Twente-spelers aan het adres van Joshua Brenet. Dijkstra vindt Brenet maar een vreemde gozer.

Dijkstra vertelt in de Bureau Sport Podcast dat hij het besluit van de club volkomen begrijpt. "Twente heeft die Brenet ontslagen. Die gast moet nu de cel in een maand, want hij heeft weer gereden zonder rijbewijs. Ook heeft hij zijn vriendin mishandeld en Twente heeft gewoon gezegd van 'we stoppen met hem'. Maar waar ik zo verbaasd over was - gister met name- gingen al die spelers steunbetuigingen doen voor Brenet. Na afloop deed iedereen ook alsof er een heel belangrijk familielid nu ontbreekt. Dat is gewoon een heel rare gozer."

Dijkstra vervolgt. "Zo'n Boadu die dan na afloop zegt 'Ja, het is mijn broer, we zijn zo close'. Die kennen elkaar twee maanden? Altijd dat familiegelul, voetballers zijn passanten. Ja, wij zijn familie, FC Twente. Jullie spelers mogen twee jaar dat shirt dragen en gaan dan weer door. De club is van ons, van supporters."

Lees meer:
0 reacties