Erik Dijkstra wijst: "Dan was Twente nog een keer gedegradeerd"

FC Twente staat bekend om het enorme aantal fanatieke supporters. Ook in mindere tijden blijven zij achter de club staan, zo weet ook Erik Dijkstra. In de podcast De Eerste de Beste gaat de FC Twente-fan in op 'zijn' club.

"FC Twente heeft jarenlang zo verschrikkelijk slecht gevoetbald, echt niet meer normaal. En toch blijven al die mensen altijd komen", zo vertelt hij in de podcast De Eerste de Beste. "Weet je wat ook een fucking slecht seizoen van Twente? Dat seizoen wat gestopt werd door corona. Als de competitie toen niet gestopt was, dan was Twente nog een keer gedegradeerd. Daar ben ik van overtuigd", zegt Dijkstra.

Wat het mooiste is dat hij op sportief gebied heeft meegemaakt? "Ik was bij het kampioenschap van Twente in 2010. Dat was zo iets krankzinnigs. Ik schaam me niet om te zeggen dat ik toen gewoon gehuild heb omdat Twente kampioen werd", aldus Dijkstra. "Of ik op het gebied van sportprogramma’s nog een doelstelling heb? Nou, ik zou er denk ik mijn linkerteen voor over hebben om nog een kampioenschap van FC Twente mee te maken."

Lees meer:
0 reacties