Eshly Bakker: "Lekker dat FC Twente hier geen kampioen werd"

FC Utrecht Vrouwen hield FC Twente Vrouwen zondagmiddag op een gelijkspel. De Tukkers konden in Utrecht kampioen worden, maar het duel eindigde in 2-2. De thuisploeg had meer verdiend, zo oordeelt Eshly Bakker.

"Zonde, ja, dat past wel bij deze wedstrijd. Gezien het spelbeeld waren we wel aan elkaar gewaagd. Als je dan die 2-1 erin schiet en je moet nog een kwartier, twintig minuten... Dan is het zonde dat we die verspelen", geeft de aanvalster aan voor de camera's van DUIC. "Aan strijd, passie en inzet ontbrak het zeker niet bij ons. Dat is ook iets waar we het zeker van moeten hebben en wat er bij bepaalde wedstrijden niet genoeg is geweest."

"Vandaag (zondag, red.) zat het er behoorlijk goed in. Ik kan ook wel zeggen dat ik trots ben op het team. We hadden meer verdiend", oordeelt Bakker. Met FC Utrecht Vrouwen stelde ze het titelfeestje van FC Twente Vrouwen uit. "Dat was ook ons doel. Op voorhand is ons doel om een goede wedstrijd te spelen. We focussen ons op ons eigen spel, ons eigen strijdplan. Dat hebben we uitstekend gedaan."

"Je ziet dat we dan kunnen scoren en het de kampioen moeilijk kunnen maken. We hebben het goed gedaan. Ze hebben nog twee wedstrijden om het klusje te klaren, dat gaat ook wel gebeuren. Maar lekker dat het niet hier gebeurde. Dat is gewoon fijn", aldus Bakker.

Lees meer:
0 reacties