'Excelsior wijst miljoenenbod van PSV op FC Twente-doelwit af'

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © BSR Agency

PSV heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Excelsior over een transfer van Couhaib Driouech. Het eerste bod van de Eindhovense club is niet voldoende voor de Kralingers, mede omdat er zich ook een andere club gemeld heeft. De 22-jarige aanvaller werd eerder ook gelinkt aan FC Twente, al lijkt de kans steeds kleiner te worden dat Driouech naar Enschede komt. 

Die andere club is volgens het Eindhovens Dagblad het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Bij die club is de Nederlander Pepijn Lijnders vanaf komend seizoen de trainer. Door de interesse van Red Bull Salzburg denkt Excelsior de prijs voor Driouech op te kunnen drijven. PSV zou eerder deze week een bod van twee miljoen euro hebben gedaan, maar de Kralingers willen meer.

Driouech kan zelf ook een rol spelen in zijn transfer. De aanvaller kan aangeven dat hij liever naar PSV of naar Red Bull Salzburg gaat. Volgens het Eindhovens Dagblad speelt de tekenbonus ook een belangrijke rol. PSV zou er echter nog wel alle vertrouwen in hebben dat de deal rond gaat komen met Driouech en Excelsior. 

Lees meer:
0 reacties