Fardau Wagenaar geeft tekst en uitleg: "Vind ik veel irritanter"

Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar
Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar Foto: © Orange Pictures

FC Twente neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen Almere City, de nummer twaalf van de Eredivisie. Het duel begint al om 18:45 uur en dat is volgens Leon ten Voorde een 'vervelend tijdstip' voor de supporters. Fardau Wagenaar is het daar echter niet mee eens.

"Ik vind het allemaal prima. Als je om 17:00 uur klaar bent met werk, ga je naar huis, eten en naar het stadion", legt ze uit. "Beter wordt het niet. Anders moet je een uur op de bank zitten wachten, dat vind ik veel irritanter. Sorry, ik ben het niet met je eens", aldus Wagenaar.

Ten Voorde vindt het overigens ook vreemd dat speelronde 33 op zondag 12 mei om 14:30 uur (FC Twente speelt dan thuis tegen Volendam, red.) begint, terwijl het aanvangstijdstip voorheen op 16:45 uur stond. De KNVB besloot dit te wijzigen, nadat alle Nederlandse clubs uitgeschakeld waren in Europa.

"Ik heb al meerdere mensen gesproken die met hun werk daar ineens niet mee wegkomen", legt de verslaggever uit. "Ik vind het wel heel makkelijk wat de KNVB doet. Je mag wel iets meer rekening houden met de supporters. Laat die speeldag gewoon om 16:45 uur staan in de zomertijd", adviseert Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties