Fardau Wagenaar kritisch: "Dat zou wel een beetje triest zijn"

Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar
Tijmen van Wissing en Fardau Wagenaar Foto: © Orange Pictures

FC Twente verloor zondag met 2-1 op bezoek bij directe concurrent AZ en daardoor bedraagt de voorsprong van de Tukkers nog maar twee punten. Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde zagen dat aanvoerder Robin Pröpper al na een klein uur spelen naar de kant werd gehaald. 

"Dan komt Van Hoorenbeeck erin en even later glijdt hij uit en dan heeft iedereen het daarover", vertelt Wagenaar in de podcast 'De Ballen Verstand' op de website van Tubantia. "Wat moet ik daar nou van vinden?"

Leon ten Voorde haakt vervolgens in. "Misschien was het zijn schoeisel, want hij keek meteen naar zijn noppen. Maar dit was wel echt kolderiek en heel erg pijnlijk voor Van Hoorenbeeck. Was het alleen uitglijden of zou het ook angst zijn omdat er een speler van AZ (Pavlidis, red.) aankwam en hij daardoor onrustig werd?"

Fardau Wagenaar denkt in ieder geval niet dat het aan de schoenen ligt. "Ik kijk ook meteen naar mijn tennisracket als er iets fout gaat, maar dat ligt bijna altijd gewoon aan mezelf", constateert ze. "Ik kan me niet voorstellen dat je bang bent, dat zou wel een beetje triest zijn", besluit Wagenaar realistisch. 

Lees meer:
0 reacties