Fardau Wagenaar weet waar toekomst Daan Rots ligt: "Het liefst"

Daan Rots juicht voor de fans
Daan Rots juicht voor de fans Foto: © Pro Shots

FC Twente sloot afgelopen weekend een fantastisch seizoen af. De ploeg uit Enschede eindigde als derde en plaatste zich zo voor de voorronde van de Champions League. Dat kwam mede door het fantastische werk van Joseph Oosting.

"Oosting heeft met zijn staf een geweldige prestatie geleverd. Het is echt heel knap", deelt Leon ten Voorde een compliment uit in de podcast De Ballen Verstand. "Hij had grote schoenen te vullen. De nieuwe spelers die zijn gekomen, hebben niet allemaal gebracht wat je ervan verwacht had. Hij is eigenlijk met het materiaal van vorig jaar aan de slag gegaan. Ook met spelers die er niet stonden."

"Het was wel het seizoen van Van Wolfswinkel, het seizoen van Rots, hoewel die in Zwolle slecht was", zegt Ten Voorde. Fardau Wagenaar vult aan: "Ik zei van 'waar is Rots met z'n gedachten? Hij bakt er helemaal niks van'. En het moment dat ik op verzenden drukte, scoort 'ie. Daan was het wel met ons eens dat hij geen beste wedstrijd speelde."

"Ik heb even met hem gesproken. Sander Boschker kwam naar mij toe, hij zei: 'Jij bent van de Daan Rots-fanclub, maar je vond toch niet dat hij goed speelde vandaag?'", vertelt Wagenaar. Ten Voorde reageert: "We moeten kritisch zijn. Het was niet de beste van Daan Rots, ondanks dat 'ie scoorde." De clubwatcher sprak zelf nog met Michal Sadílek. "Die heeft nog geen vakantie. Die moet nog een EK spelen. En toen ik vroeg of dit zijn laatste wedstrijd voor FC Twente was, zei hij: 'Dat weet ik niet'. Hij begon een beetje te lachen. Er hebben wat clubs zich voorzichtig gemeld."

"Maar die is natuurlijk weg, die gaan we niet meer terugzien", denkt Ten Voorde. "Er zal ongetwijfeld ook gebeld gaan worden voor Steijn. Rots zal ongetwijfeld bij clubs op de radar staan", aldus de clubwatcher. Wagenaar weet wel wat Rots gaat doen. "Rots wil blijven, dat heeft hij gezegd. Het liefst wil hij bij Twente blijven."

Lees meer:
0 reacties